Izraēlas karavīriem atļauj onanēt dušā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izraēlas armijas karavīri turpmāk var droši onanēt dušas telpās: militārā prokurora vietnieks izdevis oficiālu pavēli, kurā atzīts, ka armijas vienības “Lavi” karavīrs, kuru tribunāls tikai nesen sodījis par onanēšanu dušas telpā, neko aizliegtu nav darījis. Izraēlas militārā prokuratūra faktiski ir atzinusi, ka pašapmierināšanās karaspēka daļu teritorijā nekādā ziņā nav sodāma.

Par savu ieradumu onanēt dušas telpās “Lavi” vienības karavīrs nesen pastāstījis cīņu biedriem un drīz vien arī nodots kara tribunālam. Taču vairāki viņa dienesta biedri sākuši aizstāvēt, viņuprāt, nepamatoti notiesāto karavīru un vērsušies pie advokāta. Karavīri pavēstījuši, ka viņu vienībā militārpersonas ļoti reti saņem atvaļinājumus, viņu seksuālā dzīve ir ārkārtīgi pieticīga, bet dušas telpa karaspēka bāzē – faktiski vienīgā vieta, kur kaut nedaudz relaksēties. Militārpersonas uzsver, ka nevienam neļaus apšaubīt viņu tiesības pašapmierināties, ziņo Mignews.com. Taču nesen līdztekus šķietami absurdajam spriedumam Izraēlas kara tribunāls notiesājis arī divus jauniešus, kas, būdami obligātā dienesta karavīri, iemūžinājuši videoierakstā savu komandieri sievieti brīdī, kad viņa mazgājās dušas telpās. Šā nolūka īstenošanai abi “operatori” izmantojuši mobilos telefonus ar video ieraksta funkciju, bet notiekošo filmējuši pa caurumu sienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu