Reperis Ozols ar motorolleru Jūrmalā notriecis bērnu .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas grupas "F.A.C.T." solists, populārais reperis Ozols, braucot ar motorolleru Jūrmalas pludmalē, notriecis 4 gadus vecu bērnu - meitenīti, kurai nodarīti viegli miesas bojājumi. Tā šodien ziņo laikraksts "Vesti Segodnja".

Incidents noticis 1.jūlijā ap plkst.15.20 netālu no Majoru glābšanas stacijas. Kā vēsta laikraksts, brīdī, kad četrgadīgā Laura kopā ar māti nākusi ārā no jūras, pludmalē negaidīti parādījies motorollers, pie kura stūres sēdējis jau minētais 22 gadus vecais reperis Ģirts R. ar pseidonīmu Ozols. Viņš pats apgalvo, ka braucis ar ātrumu 15 kilometri stundā. Motorollers notriecis bērnu, un tā vadītājs mēģinājis atstāt notikuma vietu, tomēr meitenes vecāki viņu aizturējuši. Kā raksta "Vesti Segodnja", pirms policijas izsaukšanas sašutušie atpūtnieki paši nedaudz bukņījuši reperi. Vainīgais mēģinājis cietušās vecākiem piedāvāt naudas kompensāciju, tomēr principiālu apsvērumu dēļ viņi atteikušies. Kā vēstījis Jūrmalas policijas pārvaldes priekšnieka vietnieks Andrejs Civjans, policijas darbinieki reģistrējuši notikumu un saņēmuši abu pušu rakstiskus paskaidrojumus. Ozola organismā konstatētas 0,06 promiles alkohola. Kā pieļauj "Vesti Segodnja", tā kā Ozolam ir turīgi vecāki, lietu varētu noklusināt. Tomēr, kā skaidrojis Civjans, izmeklēšanu kavē tas, ka nav precīzu noteikumu, kas aizliegtu vizināties pa ļaužu pilnu pludmali ar motorolleru, jo skūtera motora tilpums nepārsniedz 50 kubikcentimetrus. Kā informējis Civjans, šovasar Jūrmalā ātrie motorolleru braucēji cilvēkus notriekuši jau trīs reizes. Vienā gadījumā vīrietis, kuram motorollers uzbraucis, tā iekaustījis vadītāju, ka neatliekamo medicīnisko palīdzību bija jāsauc vainīgajam, nevis cietušajam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu