Zālīša jauno grāmatu "Mīlestības mācība" izmantošot kā mācību līdzekli Latvijas augstskolās .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tikko iznākušo ārsta Jāņa Zālīša grāmatu "Mīlestības mācība" paredzēts deviņās Latvijas augstskolās izmantot kā mācību līdzekli, jo tai ir mācību grāmatas statuss, informēja organizācijas "Par Latvijas sabiedrību bez homoseksuālisma" pārstāvis Andris Baumanis.

Vakar notika grāmatas svinīgā prezentācija, kurā piedalījās ap 300 interesentu. Zālītis svinīgajā pasākumā pauda prieku par grāmatas iznākšanu. Vairāki Latvijas medicīnas speciālisti savās runās norādīja, ka šī grāmata ir ļoti vērtīgs izdevums un domāta plašam interesentu lokam. Ināra Roja no Latvijas Seksologu un seksopatologu asociācijas ierosināja grāmatu izdot svešvalodās, jo tajā paustās atziņas būtu noderīgas ne tikai latviešu lasītājiem. Grāmatas zinātniskā redaktore Aija Tula-Rinkule informēja, ka šī grāmata pabeigta jau 1999.gada beigās, bet tikai tagad sagaidījusi iznākšanu. Zālītis solīja, ka nākotnē ar vairāku līdzstrādnieku palīdzību turpinās rakstīt un izdot jaunas grāmatas. Kopējās grāmatas izdošanas izmaksas bijušas Ls 12 000 apmērā. Galvenie sponsori bija uzņēmēju klubs "Saime", organizācija "Par Latvijas sabiedrību bez homoseksuālisma", privātpersonas Gundars Bogdānovs un Rolands Girss. "Mīlestības mācība" izdota "Medicīnas preses apgādā" 3 000 eksemplāru metienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu