Krievijā helikoptera avārijā gājuši bojā četri cilvēki

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien Sibīrijā Krievijas naftas ieguves galvenajā reģionā nogāzies helikopters "Mi-8" - gājuši bojā četri cilvēki un vēl divi ievainoti, paziņoja Ārkārtas situāciju ministrija.

Ministrijas preses pārstāvis saka, ka pagaidām nav skaidrs, kāpēc helikopters nogāzies Ņeftejuganskas tuvumā, kas ir lielā naftas ieguvēja "Juganskņeftjegaz" centrs. "Helikopterā atradās seši cilvēki," sacīja preses pārstāvis. "Četri no tiem gāja bojā un divi tika ievainoti." Kā vēsta aģentūra "Interfax", "Mi-8" ar trīs tehniskajiem ekspertiem un trīs apkalpes locekļiem veica ierasto naftas cauruļvadu pārbaudi, kad tas nogāzies. Aģentūra atsaucas uz civilās aviācijas pārvadi, ka "Mi-8" varēja skart kravu, kas ar trosi bija piestiprināta citam helikopteram. Pēdējos gados arvien biežāk Krievijā notiek "Mi-8" avārijas. Ceturtdienas rītā Habarovskas reģionā radies bojājums militārā "Mi-8" helikoptera dzinējā, taču pilots spēja veikt ārkārtas nosēšanos. Gaisa spēku vadība likusi pārtraukt visu armijas "Mi-8" ekspluatāciju līdz izmeklēšanas pabeigšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu