Ukrainā noķerts jaunu meiteņu masu slepkava

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas milicija arestējusi kādu krievu, kurš tiek turēts aizdomās par vairāk nekā 30 jaunu meiteņu noslepkavošanu, kuras pazudušas bez vēsts 20 gadus ilgā laika posmā.

Iekšlietu ministra vietnieks Genādijs Moskals žurnālistiem pavēstīja, ka aizdomās turētais apcietināts Zaporožjes reģionā Ukrainas austrumos. Pēc viņa teiktā, aizdomās turētais slepkava 1982.gadā no Sibīrijas pārcēlies uz Ukrainas Dņepropetrovskas reģionu. Krimināllietas rāda, ka no 1983.gada sākušas pazust jaunas meitenes un atbildība par to likta uz "Pavlogradas slepkavu". Notikumi lika PSRS Komunistiskās partijas centrālkomitejai sākt izmeklēšanu, taču nevienam tā arī netika izvirzītas apsūdzības. Kā pavēstīja Moskals, aizdomās turētais vēlāk pārcēlies uz Zaporožjes reģionu, kur pēc tam pazuda vēl vairāk cilvēku. Viņš sacīja, ka aizdomās turētais pagājušajā nedēļā aizturēts pēc 10 gadus vecas meitenes noslepkavošanas un nopratināšanā atzinies daudzu slepkavību pastrādāšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu