Identificēts arī ceturtais Londonas spridzinātājs

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtais no spridzinātājiem pašnāvniekiem, kas pagājušajā nedēļā Londonā sarīkoja terora aktus, identificēts kā Jamaikā dzimis Lielbritānijas pilsonis, ceturtdien, atsaucoties uz augstiem avotiem drošības spēkos, ziņo televīzijas kanāls "Sky".

Televīzijas kanāls minēja, ka aizdomās turamā vārds ir Lindsijs Džermeils, viņš ir aptuveni 30 gadus vecs. Viņš ir saistīts ar māju Eilsberi, kas atrodas aptuveni 65 kilometrus uz ziemeļrietumiem no Londonas un kuru trešdienas vakarā pārmeklēja policija. Raidorganizācija BBC un laikraksts "The New York Times", atsaucoties uz ASV tiesībsargāšanas iestāžu amatpersonām, vēstīja, ka aizdomās turamā vārds ir Lindsijs Džermeins. "Sky" norāda, ka Džermeils ir bijis saistīts ar Rietumjorkšīru, kur dzīvojuši pārējie trīs aizdomās turamie teroristi pašnāvnieki. Lūgti komentēt televīzijas kanāla sniegtās ziņas, policijas pārstāvji norādīja, ka viņi nav izplatījuši datus par aizdomās turamo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu