Policija saistībā ar Londonas terora aktu izmeklēšanu ielenc kādu māju Līdsā

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bruņoti policisti, kas iesaistīti teroristu meklēšanas operācijā pēc ceturtdien Londonā notikušajiem sprādzieniem, otrdien ielenca un pārmeklēja kādu māju Līdsas pilsētā Anglijas ziemeļos.

Policijas pārstāvis notikuma vietā pavēstīja, ka armija pirms tam sarīkojusi kontrolētu sprādzienu, lai piekļūtu pārmeklējamajam īpašumam, bet aplenktā ēka izrādījās neapdzīvota. Pirms tam policisti evakuēja simtiem blakus esošo pilsētas centra ielu iedzīvotāju, bet virs notikuma vietas riņķoja helikopters. Kā jau ziņots, iepriekš detektīvi veica kratīšanu piecās mājās Līdsas apkārtnē, raksturojot šo operāciju kā "būtisku" izmeklēšanas sastāvdaļu saistībā ar Londonas metro un pilsētas autobusā notikušajiem sprādzieniem, kas prasījuši vismaz 52 cilvēku dzīvības. Policijas pārstāvji vēsta, ka piecos pārmeklētajos īpašumos konfiscēti vairāki priekšmeti, taču nesniedza sīkākus paskaidrojumus. Pagaidām aresti nav izdarīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu