Indijā mežu izcirtēju bandas no policijas sargā kailas sievietes

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Indijas austrumu mežos policistu priekšā regulāri izģērbjas sievietes, kuras šādi samulsina likumsargus, lai palīdzētu aizbēgt nelikumīgas mežu izciršanas bandai, otrdien vēsta laikraksts "Hindustan Times".

Dažas sievietes ietilpst mežainā Džarkhandas štata kokmateriālu mafijā, savukārt citām tiek maksāts, lai viņas izģērbtos policistu priekšā, kuri ir pārāk pārsteigti, lai viņas arestētu, vai arī pārāk samulsināti, lai vajātu bandu, raksta avīze. "Ir grūti kaut ko padarīt šīm sievietēm," sacīja Džarkhandas mežsaimniecības amatpersona B.K. Singhs. "Viņām izģērbšanās ir kļuvusi par gandrīz ierastu lietu." Indijas meži dažos pēdējos gadu desmitos ir sarukuši nelegālās mežu ciršanas dēļ. Par koka nociršanu Indijā draud cietumsods līdz vienam gadam vai naudas sods līdz 5000 rūpijām (67 lati), vai abi. Tikai 21% Indijas teritorijas klāj meži, lai gan federālā valdība uzskata, ka normāli būtu jābūt 33%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu