Pašnāvnieks Viskonsinas viesnīcā nošāvis astoņus cilvēkus (5)

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien Viskonsinas štata viesnīcā "Sheraton Hotel" dievkalpojuma laikā kāds vīrietis atklāja uguni, nogalinot septiņus un ievainojot četrus cilvēkus, un pēc tam nošāvās pats, ziņo policija. Četri upuri un pats šāvējs gāja bojā notikuma vietā, bet vēl trīs cilvēki vēlāk nomira slimnīcā.

Kas izraisīja vardarbīgo incidentu viesnīcā "Sheraton Hotel", joprojām nav zināms, un notiek izmeklēšana, žurnālistiem teica Brukfīldas policijas priekšnieks Dens Tašauss. Pēc viņa teiktā, kāds nezināms 45 gadus vecs vīrietis iegājis konferenču zālē, kur notika dievkalpojums, un sācis šaut. Bojā gājis arī garīdznieks, kurš vadīja dievkalpojumu. Policijas priekšnieks neatklāja bojāgājušo vārdus, bet teica, ka uz vietas nogalināto vidū bijuši divi 15 un 17 gadus veci pusaudži, kāds 72 gadus vecs vīrietis un 55 gadus veca sieviete. No septiņiem cilvēkiem, kuri tika nogādāti slimnīcā, trīs vēlāk nomira. Pārējie četri ir smagā stāvoklī. Viesnīca atrodas netālu no liela tirdzniecības centra un sestdien tajā notika vēl vairāki pasākumi, taču ārpus konferenču zāles neviens nav cietis. Tušauss uzskata, ka šajā noziegumā vairāk neviens nav iesaistīts un vainīgs ir vienīgi vīrietis, kurš atklāja uguni.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu