Pasaulē nākusi Zatlera otrā mazmeita (118)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts prezidenta Valda Zatlera dēlam Gustavam un viņa sievai, AS "Cēsu alus" valdes priekšsēdētājai Evai Sietiņsonei - Zatlerei 20.augustā piedzimusi meita Beatrise, apstiprināja "Cēsu alus" sabiedrisko attiecību vadītāja Agita Baltbārde.

Valsts prezidentam Beatrise ir otrā mazmeita, jo pagājušā gada jūlijā viņa meitai Felicitai Zatlerei-Kotānei un Ārim Kotānam piedzima meita.

Kā stāstīja Baltbārde, Sietiņsones-Zatleres vietā uzņēmumā nav iecelts valdes priekšsēdētājas pienākumu izpildītājs. Darbu uzņēmumā bērna kopšanas atvaļinājuma laikā vadīs uzņēmuma nodaļu vadītāji.

Kā ziņots, G.Zatlers un Eva Sietiņsone salaulājās pagājušā gada 27.jūnijā, un laulību ceremonija notika neilgi pēc Valsts prezidenta atgriešanās no viņa pirmās valsts vizītes Ukrainā.

Latvijas armijas rezerves virsnieks, konkursa "Pārdošanas tīģeris 2007" finālists G.Zatlers ar Sietiņsoni oficiāli kopā sabiedrībā izgāja 2007.gadā, kad notika V.Zatlera inaugurācijas balle.

Komentāri (118)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu