Valkā notiek piektais robežtirgus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valkā šodien notiks piektais labdarības tirgus jeb robežtirgus, pastāstīja Valkas pašvaldības preses sekretāre Inguna Medne. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šogad tirgus notiks tikai vienu dienu.

"Valkas pilsētā notiekošais tirgus ir vērsts uz labdarību, un visus iepriekšējos gadus lielā robežtirgus ideja sevi ir attaisnojusi. Iekasētā nauda par tirdzniecības vietu nomu ik gadu tiek ziedota kādai pilsētai nozīmīgai, noderīgai lietai. Pirmos divus gadus nauda tika ziedota Valkas pilsētas rotaļu laukuma izveidei, pēc tam - mūzikas instrumentu iegādei J.Cimzes bērnu mūzikas skolai, rajona bērnu un jauniešu interešu centra mēbeļu iegādei. Šogad robežtirgus laikā savāktā nauda tiks ziedota mūzikas skolai tehnoloģiju iegādei J.Cimzes tautas dziesmas apdares "Teici, teici, valodiņa" atskaņošanai publiski," sacīja Medne.

Arī šogad tirgū notiks dažādu vietējo pulciņu, kolektīvu uzstāšanās, atrakcijas bērniem, labdarības desiņu tirdzniecība un citas aktivitātes. Tirgus beigās paredzēta balle.

Katrs tirgotājs saņems vairāk nekā sešus kvadrātmetrus lielu tirdzniecības laukumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu