Jurkāns nākamajā Saeimā pieļauj PCTVL sadarbību ar Repšes partiju .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienības "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" (PCTVL) Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Jurkāns paredz, ka apvienība nākamajā Saeimā iegūs vismaz 20 vietas, un pieļauj, ka nākamā parlamenta darbības laikā PCTVL varētu sadarboties arī ar Latvijas Bankas prezidenta Einara Repšes pašreiz veidoto partiju.

"Domāju, ka mūsu apvienība PCTVL nākamajās vēlēšanās iegūs vismaz 20 vietas Saeimā. Mums varētu būt sadarbība ar Repšes kungu. Klausoties viņa izteikumos, redzu, ka viņš mēģina staigāt arī pa mūsu vēlētāju teritoriju," sestdien publicētā intervijā "Neatkarīgājā Rīta Avīzē" pauž Jurkāns. Tāpat Jurkāns prognozē, ka "toni nākamajā Saeimā mēģinās diktēt Repšes kungs". "Uz to norāda atbalsts, ko viņš jau tagad saņem, vēl neizveidojis partiju. Domāju, arī prezidente nostāsies kā sargenģelis Repšem aiz muguras. Repše būs vērā ņemams spēks nākamajā Saeimā, taču arī viņam, protams, būs jāmeklē partneri," saka Jurkāns. Jau ziņots, ka sestdien Rīgā notiek Jurkāna vadītās Tautas saskaņas partijas kongress. TSP ir viens no PCTVL veidojošiem politiskajiem spēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu