Atentātā smagi ievainots Ingušijas premjerministrs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas autonomās republikas Ingušijas lielākajā pilsētā Nazraņā ceturtdien atentātā smagi ievainots vietējās valdības vadītājs Ibrahims Maļsagovs.

Aptuveni plkst.13.25 pēc Latvijas laika netālu no premjerministra mājas notika divi spēcīgi fugasu sprādzieni, kā rezultātā Maļsagovs guvis daudzus šķembu ievainojumus. Viņš nogādāts slimnīcā un viņa dzīvībai briesmas nedraud. Maļsagova stāvoklis tiek vērtēts kā "vidēji smags". Eksplozijā nogalināts viens no viņa apsargiem un vēl divi ievainoti, ziņo aģentūra ITAR-TASS. Kā aģentūrai "RIA Novosti" pavēstīja Ingušijas Iekšlietu ministrijas pārstāvis, sprādzienus izraisīja divi radiovadāmi spridzekļi, kas bijuši novietoti desmit līdz 15 metru attālumā viens no otra. Sprādzieni atskanējuši brīdī, kad premjerministra automobilis no mājas pagalma izbraucis uz ielas. Tas šonedēļ ir jau otrais notikušais terora akts Nazraņā. Pirmdien netālu no centrālās slimnīcas eksplodēja paštaisīta bumba, nogalinot vienu vietējo iedzīvotāju un ievainojot divus miličus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu