Spridzināšanas draudu dēļ evakuēts Varšavas metro

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien pēc spridzināšanas draudu saņemšanas evakuēts Polijas galvaspilsētas Varšavas metro, ziņo policija. Draudus pa tālruni izteica kāds anonīms zvanītājs.

"Kāds piezvanīja Varšavas ārkārtas situāciju dienestam, apgalvojot, ka metro atrodas bumba. Mēs nevaram izturēties vieglprātīgi ne pret vieniem draudiem," pavēstīja Varšavas policijas pārstāvis. Varšavas metro ir tikai viena līnija, kas savieno pilsētas dienvidu un ziemeļu priekšpilsētas. Amatpersonas ziņo, ka sapieri pārmeklē sešas metro stacijas. Pēc pagājušās ceturtdienas sprādzieniem Londonas metro un pilsētas autobusā, kas prasīja 52 cilvēku dzīvības, Polija pastiprinājusi drošības pasākumus uz dzelzceļiem, autobusu maršrutos, lidostās un Varšavas metro. Tāpat kā Lielbritānija, arī Varšava piedalās ASV vadītajā kampaņā Irākā, kur atrodas 1700 karavīru liels Polijas kontingents. Vēl vienas ASV sabiedrotās Dānijas galvaspilsētas Kopenhāgenas metro pēdējo dienu laikā evakuēts jau trīs reizes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu