Albānijas policija Kosovā meklē nolaupītu politiķi

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļā it kā nolaupītu politiķi Albānijas policija sākusi meklēt arī kaimiņos esošajā Kosovā, otrdien ziņo Tirānas laikraksti.

Laikrakstu publikācijās teikts, ka valsts policijas priekšnieks Badžrams Ibradžs Kosovā esot lūdzis ANO policijas palīdzību, lai atrastu Beharu Kastrati, kurš vada Albānijas ziemeļaustrumu Hasas rajona Demokrātisko partiju. Kastrati ģimene sacēla trauksmi pēc viņa pazušanas pagājušajā nedēļā. Politiķis ticis pēdējo reizi redzēts vietējā bārā kopā ar savu brāli ceturtdien vēlu vakarā, raksta avīzes. Nedēļas nogalē šī lieta tika nodota speciālajai organizētās noziedzības apkarošanas nodaļai un pirmdien, četras dienas pēc viņa pazušanas, Albānijas policija piedāvāja miljonu leku (9850 dolāru - 5700 latu) atlīdzību par informāciju, kas dotu iespēju noteikt Kastrati atrašanās vietu. Demokrātiskās partijas priekšsēdētājs Sali Beriša pirmdien paziņoja, ka Kastrati nolaupīšana ir politisks noziegums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu