Filipīnās aizdedzies prāmis ar vairāk nekā 200 cilvēkiem

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien pie Filipīnu dienvidu provinces krastiem aizdedzies pasažieru prāmis ar vairāk nekā 200 cilvēkiem uz klāja, pavēstīja krasta apsardze.

Krasta apsardzes komandants viceadmirālis Artūrs Gosingans sacīja, ka, pamatojoties uz sākotnējiem ziņojumiem, visi uz prāmja " Princess of the World" klāja esošie 222 cilvēki spējuši veiksmīgi pamest degošo kuģi. Kuģis bija ceļā uz Zamboangas pilsētu, kad uz tā izcēlās ugunsgrēks. Gosingans sacīja, ka pagaidām vēl nav zināms, kur ugunsgrēks izcēlies. "Mūsu kuģi ir ceļā uz rajonu, lai palīdzētu apdzēst uguni," viņš sacīja. "Tiek ziņots, ka pasažieri un apkalpe spēja pamest kuģi, izmantojot uz tā esošos plostus." Krasta apsardze pavēstīja, ka uz prāmja bijuši 108 pasažieri, 109 apkalpes locekļi un pieci sargi. 2004.gada februārī ar "Al Qaeda" saistītā grupējuma "Abu Sayyaf" nemiernieki īsi pēc iziešanas no Manilas ostas uzspridzināja pasažieru prāmi, izraisot milzīgu ugunsgrēku, kurā gāja bojā vairāk nekā 100 cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu