Organizē atvērto durvju dienu Rīgas Stradiņa universitātē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) Dzirciema ielā 16 notiks atvērto durvju diena.

Kā informēja RSU Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Agnese Anševica, plkst.12 durvis tiks vērtas Medicīnas un Māszinību fakultātēm, plkst.12.30 interesenti aicināti uz Eiropas studiju fakultāti, plkst.13 atvērto durvju diena turpināsies Farmācijas un Sabiedrības veselības fakultātēs, plkst.13.30 būs iespēja apmeklēt Komunikācijas fakultāti un Tiesību institūtu, savukārt plkst.14 atvērto durvju diena noslēgsies Stomatoloģijas un Rehabilitācijas fakultātēs.

Atvērto durvju diena šoreiz tiek organizēta nedaudz citādi kā iepriekšējos gados - interesentiem būs iespēja visu dienu apmeklēt RSU auditorijas, kurās tiks organizētas tikšanās ar interesējošo fakultāšu dekāniem, studiju programmu vadītājiem un studējošajiem.

Paralēli RSU vestibilā paredzētas dažādas studējošo organizāciju aktivitātes, sadarbībā ar RSU katedrām tiks organizētas ekskursijas, kā arī tiks demonstrēta jaunā filma par RSU.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu