TV 5 producē jaunu realitātes šovu "Sapņu sala" .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pilsētas kanāls TV 5 producē jaunu realitātes šovu "Sapņu sala", informēja TV5 pašreklāmas un sabiedrisko attiecību vadītāja Agnija Greiziņa. Jaunās spēles "Sapņu sala" dalībnieki ir seši jauni cilvēki - divas krievu meitenes un puisis, kā arī viena latviešu meitene un divi puiši.

Viņi ir atraktīvi un brīvi cilvēki vecumā no 20 līdz 30 gadiem, kuri 6 nedēļas saskaņā ar realitātes šova noteikumiem dzīvo noslēgtā vidē, piedalās dažādos pārbaudījumos un tiek novēroti gan TV5, Latvijas Neatkarīgajā televīzijā, gan 24 stundas diennaktī interneta portālā "TVNET". Greiziņa norāda, ka spēles likmes ir augstas, jo viens no uzvarētājiem savā īpašumā saņems jaunu auto, bet divi dalībnieki - ceļojumu divām personām. Dalībnieku priekšatlase jaunajam realitātes šovam notiek līdz 21.janvārim. Plānots, ka šovs sāksies 11.februārī un ilgs līdz 23. martam. 24 stundas diennaktī skatītājs varēs balsot par savu simpātiju. Reizi nedēļā viens no dalībniekiem tiks izbalsots no spēles un viņa vietā stāsies viens no rezervistiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu