Rīgā viesosies Eiropas miniautobuss .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien sabiedriskās organizācijas - Vīnes Eiropas centra projekta "Paplašinot Eiropas izpratni" ietvaros Rīgā viesosies Eiropas miniautobuss, informēja Eiropas Savienības (ES) Informācijas centra direktors Artis Puriņš.

Eiropas miniautobusa maršruts aptver 72 lielākās pilsētas 28 Eiropas valstīs. Katrā no apmeklētajām pilsētām tiek izstādīti informācijas stendi, rīkoti semināri, diskusijas un dažādas tikšanās, kuru mērķis ir Eiropas dalībvalstu un kandidātvalstu iedzīvotāju informēšana un iesaistīšana diskusijā par Eiropas nākotni. Puriņš norādīja, ka Rīgā miniautobuss ieradīsies no Viļņas, bet jau nākamajā dienā dosies uz Tallinu. Brauciena kopējais ilgums ir 111 dienas. Tas sākās 30.martā un turpināsies līdz 19.jūlijam. Latvijas apciemojuma laikā no plkst.11 līdz 14 pie viesnīcas "Hotel de Rome" tiks izstādīts informācijas stends par ES, kā arī notiks konkursi bērniem un jauniešiem. Savukārt no plkst.17 līdz 18 Eiropas miniautobuss piestās pie RIMI hipermārketa. Rīgā vizīte tiek organizēta sadarbībā ar Eiropas Savienības informācijas centru un jauniešu organizāciju "Klubs Māja". Projektu atbalsta Eiropas Komisija. Šodien plkst.15 preses konferencē projekta dalībnieki informēs par iespaidiem apmeklētajās pilsētās. Preses konference notiks ES informācijas centrā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu