Šlesera automašīnas šoferis pārkāpj noteikumus (64)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4.maija svinību dienā, kad daudzo pasākumu dēļ stāvvietas Brīvības pieminekļa tuvumā tika slēgtas, zem ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" atradās satiksmes ministram Aināram Šleseram (LPP/LC) piederošā automašīna, liecina raidījuma "Nekā personīga" rīcībā nonākušas skatītāju uzņemtas fotogrāfijas.

Šlesers raidījumam atzina, ka ir grūti pateikt, kā tas gadījās, un solīja aprunāties ar šoferi, kāpēc tā sanācis. Parasti šoferim jāievēro satiksmes noteikumi, atzina Šlesers.

Savukārt ministra automašīnas vadītājs raidījumam skaidrojis, ka Šleseram esot ļoti saspringts darba grafiks, tādēļ braukt sanākot daudz, taču Šlesera pazīstamības dēļ viņš noteikumus cenšas ievērot visai stingri vai cik nu tas vien esot iespējams.

Viesodamies "Latvijas Avīzes" redakcijā, Šlesers reiz apgalvoja: Satiksmes ministrija sadarbībā ar Iekšlietu ministriju nāks klajā ar ļoti bargu sodu projektiem par satiksmes noteikumu neievērošanu. Drūmā statistika un nesamaksātās soda naudas mudinot Satiksmes ministriju rīkoties.

Komentāri (64)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu