Latvijā jauns bērnu TV kanāls – BerLīnes TV!.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienība "Avārijas brigāde" izdevusi jaunu grāmatu bērniem, patiesībā tas ir jauns, atjautīgs komiksa žurnāls, kura struktūra veidota pēc īsta TV kanāla parauga.

BerLīnes TV ir savi “rādījumi”, ko vada Modris, Matīss, Berts, Līne un Dr.Mortimers. Žurnālam lappuses ir nevis numurētas, bet gan apzīmētas ar laiku. BerLīnes TV rādījumi aptver Avārijas brigādes piedzīvojumus, komiksu ziņas, ciemošanos pie kaķa Garfīlda. Plkst 12 savas durvis ver Avārijas brigādes veikals, kur var iegādāties dažādus suvenīrus ar AB simboliku. Preču piegāde 24h laikā visā Latvijas teritorijā. Un pirmoreiz AB pastāvēšanas vēsturē Brigādē tiek uzņemti jauni locekļi (skatieties plkst 13.00). Ikviens BerLīnes TV skatītājs var iegriezties Dr.Mortimera “Grafiskās ķirurģijas salonā”, lai uzlabotu kāda doktora pacienta portretu. Šoreiz pacienta lomā Fredis. BerLīnes TV ir arī speciāls rādījums tiem, kas intervijas veidā iepazīstina ar kādu komiksu vai tā varoni, un plkst 15.30 aizceļojiet akmens laikmetā, lai sastaptu B.C. Vēl, skatoties BerLīnes TV, varēsiet izšaut ar Mākoņu Lielgabalu vai sacensties ar saviem vecākiem, noskaidrojot, kas ir IBNZĪNS.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu