Pie Kanādas krastiem izcēlies ugunsgrēks uz igauņu tralera

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pie Kanādas krastiem nedēļas nogalē uz kāda Igaunijas zvejas kuģa izcēlās ugunsgrēks, nodarot kuģim plašus bojājumus, ziņo "Eesti Paevaleht Online". Tajā pašā laikā vides aizsardzības organizācija "Greenpeace" apsūdz šo kuģi nelegālā zvejā.

Atsaucoties uz Kanādas laikrakstu "The Globe and Mail", "EPL Online" raksta, ka igauņu traleris "Madrus" atradies aptuveni 470 kilometrus uz austrumiem no Sentdžonsas, kad sestdien uz tā izcēlās ugunsgrēks telpā, kurā atradās kartona kārbas. Apkalpes locekļi paši lokalizēja uguni un apdzēsa liesmas pirms sazināšanās ar meklēšanas un glābšanas dienestu. Krasta apsardzes kuģis pavadīja traleri uz Sentdžonsu, kur tas ieradās svētdienas rītā. "Greenpeace" pirms pāris nedēļām paziņoja, ka šīs organizācijas kuģis "Esperanza", veicot kārtējo pārbaudi, atklājis, ka Igaunijas kuģi "Madrus" un "Lotus II" zvejo Ziemeļatlantijas zvejas organizācijas (NAFO) teritorijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu