Republika.lv dāvina skolām, sociālās aprūpes centriem un bibliotēkām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau otro gadu žurnāla Republika.lv kolektīvs ir nolēmis dāvināt žurnāla Republika.lv 2007. gada abonementu Latvijas bibliotēkām, skolām, slimnīcām, bērnunamiem, sociālās aprūpes centriem un pansionātiem.

“Mēs vēlamies palīdzēt tiem Latvijas iedzīvotājiem, kuri paši nevar atļauties iegādāties žurnālu Republika.lv, tomēr lasa to ar lielu interesi. Tie ir Latvijas bērni, kuri aug bez vecākiem, skolēni, kuri vēlas izglītoties un izzināt notikumus, sirmas māmuļas, kuras vecumdienas pavada trūcīgos apstākļos, sasirgušie, kuriem kāds laika sprīdis savas dzīves jāpavada ārstniecības iestādē,” par labdarības projektu stāsta žurnāla Republika.lv galvenā redaktore Laura Krastiņa.

"Ar šo labdarības soli vēlamies apliecināt cieņu un mīlestību šiem cilvēkiem un ceram, ka katras nedēļas piektdiena, kad no pastkastītes varēs izņemt žurnālu Republika.lv, mūsu lasītājiem kļūs par svētkiem," atzīmēja Republika.lv mārketinga direktore Agnija Greiziņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu