Slinkam itāliešu pastniekam draud cietumsods

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izcili slinkam itāliešu pastniekam draud cietumsods līdz desmit gadiem, jo viņa mājās atrasts tūkstošiem vēstuļu, kuras viņš nav papūlējies piegādāt saņēmējiem, vēsta "Ananova".

Policija atklāja, ka pastnieka Antonio Pirasa mājā Itiri ciemā Sardīnijas salā gandrīz visas istabas ir piebāztas ar vēstuļu maisiem. Vēl tūkstošiem vēstuļu policisti atrada sabāztas laivā, zem automašīnas sēdekļiem un pat dārza šķūnī. Vietējie iedzīvotāji bija sūdzējušies, ka neviens no viņiem kopš marta nav saņēmis nevienu vēstuli vai sūtījumu. Dažiem cilvēkiem atslēgta elektrība par rēķinu nemaksāšanu, kurus viņi tā arī nebija saņēmuši, vēsta interneta medijs "Tgcom". Policija pavēstīja, ka Pirass apsūdzēts par nelegālu citu cilvēku privātā īpašuma turēšanu. "Liekas, ka viņš ir vienkārši slinks un viņam nerūpēja vēstuļu piegādāšana," sacīja policijas preses pārstāvis. "Tagad cilvēkiem tiks piegādātas viņu vēstules, tikai tas prasīs laiku, kamēr cits pastnieks tiks galā ar nepadarīto darbu."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu