Putina apsardze Maskavas centrā taranē privātu auto. (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maskavas milicijas automašīna, atbrīvojot ceļu Krievijas prezidenta Vladimira Putina autokolonnai, piektdien lielā ātrumā ietriekusies kādā citā automašīnā, acīmredzot nogalinot tās vadītāju, ziņo aculiecinieki.

Kāds students, kas redzējis notikušo, aģentūrai "Reuters" sacīja, ka milicijas automašīna Maskavas centrā lielā ātrumā ietriekusies kādā automašīnā vadītāja pusē. Automašīna "Volkswagen Passat" tajā brīdī šķērsojusi ielu. "Vadītājs acīmredzot mira uzreiz. Viņš bija bezsamaņā un klāts ar asinīm," stāstīja aculiecinieks, piebilstot, ka no milicijas automašīnas izkāpuši divi miliči, kas bijuši šokā, taču neievainoti. Prezidenta autokolonna pabraukusi garām brīdi pēc avārijas. Kremļa pārstāvji apstiprināja incidentu, taču noliedz, ka milicijas automašīna bija daļa no prezidenta korteža. Radio stacija “Eho Moskvi” ziņo, ka Valsts auto inspekcijas automobilim “Ford”, kurš taranējis "Volkswagen Passat", īsi pirms sadursmes plīsusi riepa, tādēļ mašīna kļuvusi nevadāma. Šī iemesla dēļ nevar apgalvot, ka milicijas darbinieki apzināti vēlējušies nogalināt auto vadītāju, kurš mēģinājis apgriezties, pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus. Kad Putina bruņotais limuzīns "Mercedes Pullman" katru dienu brauc cauri Maskavai, milicijas automašīnas pirms tam vienmēr slēdz satiksmi ielās. Kortežs traucas cauri pilsētai lielā ātrumā. Sadursmes ar automašīnām kortežam bijušas arī agrāk, taču nekad neviens cilvēks nav gājis bojā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu