Policija svētkos aicina uzvesties kārtīgi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

1.maija svētkiem tuvojoties, policija aicina ievērot sabiedriskās kārtības normas un ceļu satiksmes noteikumus, TVNET informēja Rīgas galvenās policijas pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākais speciālists Edgars Dudko

Rīgas Galvenā policijas pārvalde vēršas pie iedzīvotājiem ar lūgumu ievērot sabiedriskās kārtības noteikumus, būt uzmanīgiem pie stūres un nebraukt reibumā. Vēl policija atgādina, ka svētkos, braucot prom no mājām, jāpadomā par mājokļa drošību, jo svētkus savu pretlikumīgo darbību veikšanai mēdz izmantot zagļi.

Policija strādās kā ierasts un gādās par Jūsu drošību un sabiedrisko kārtību pilsētā. Vēlot jaukus svētkus un patīkamu nedēļas nogali, patiesi ceram, ka svētku brīvdienas paies mierīgi un bez starpgadījumiem. Neaizmirstiet, ka svētku izdošanās lielā mērā atkarīga no mums pašiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu